inga fler inlägg ikväll..

Det kommer inga flera inlägg ikväll men jag sak i alla fall fixa lite med kläder och städa av mitt rum som mamma tycker och sen så ska jag nog sätta på tv och sova!
Kramar!

Om typ..

om typ en timme har jag träning och jag tror att jag snart ska byta om för att mamma skjutsar dit mej tidigare men nu kommer mamma måste gå.


Home like allways

Hemma, eller jag har varit hemma ett tag. Men som vanligt så har jag massa läxor den här vecka.Jobbig jobbigt. men nu som också så kollar jag på gossip girl men jag ska förtsätta med läxan sen. och jag ska hinna träna också!
Men vi hörs .

nu slutade gossip girl
Kramar!

Mycket med skola nu asså

Det är välldigt mycket pluggande just nu, och det kommer ju knappast att bli mindre. men jag ska ta och dricka upp mitt vatten och sen borstatänderna och lägga mej för att kolla på TV och sen sova. så att hjärnan är pigg til provet! Usch gillar inte prov men vad ska man göra?


Bilder från igår! Hade ingen bra från idag
Kramar!!


Måste handla!

tänkte att jag skulle till ica, och handla lite eftersom att mamma inte är hemma just nu, men jag tänkte inte att jag skulle åka själv så att jag väntar på att någon ska svara så att jag kan åka och handla och sen kanske hitta på något eller bara ta det lungt framför TV:n <3 


Biologi plugg nu!

Nu har jag mycket biologi att plugga på eftersom att det inge gick så bra idag så vill jag att det ska gå bättre på NO:n
måste sätta fart med det.


Engelska

jag sitter på engelska lektionen och linn gör grimarser till  mej och jag sitter  bredvid jossan som e mitt uppe i en uppgift. jag försöker göra lite gramatik och det är bland det tråkigaste som finns. men idag så har vi haft SO prov och ja jag vet inte om det gickk så bra mej. men jag hiinner inte skriva mera just nu för jag måste hinna klart med grammatiken!
Love<3

Plugga, Pluggar, Pluggade!

Tråkigt, men jag måste fortsätta plugga SO!               
jag ska lära häftet på lite mera än 20 sidor komma ihåg allt plus lite annat tills imorgon så måste få igång hjärnan om den nu funkar. SO varför SO!

<3


Mätt!

sitter här och har precis ätit och kollade på idol som tog slut nyss. och ska sen vara det är på don andra kanalerna men nu ska jag ta och dricka lite cola och njuta av livet!


lite ihop tryckt men det är jag just nu!<3


Dresscode

 
kanske inte världens finaste kläder men jag försov mej imorse så jag tog det första enklaste och bara åkte till skolan.

tröjan från. ginatricot och den köpte jag i helgen blandannat! under den har jag ett rosa linne och ett par svarta mjkisar!

Not Good!

Jag kan bara säga att, Jag är inte bra på att plugga!

<3

PROV!

Hemma från skolan och det har varit en ganska konstig dag, och enkel vi slutade och hade halvdag kan man säga men jag kan inte bara ligga och slöa för det, för jag har två prov den här veckan imorrn och på onsdag så jag måste plugga-.- so och no är inte mina starkaste ämnen så då blir du ju inte lättare på något sätt, men jag ska sätta fart med pluggandet.
<3

Nehe,

Nehe, blev ingenting idag, jag ska snart ner på bippen lite innan min träning för att bara latcha lite, jag har precis tagit lite att käka och ska bya om, den här helgen har det blivit välldigt mycket om fotboll men det är en ganska stor del i mitt liv för jag går i fotbollskola och spelar fotboll på fritiden, så det blir några tränigar och matcher per vecka men jag tycker det är kul och då är det bara att go with the flow, men nu ska jag planera lite öningar som jag skulle göra till träningen idag, medans jag lyssnar på musik!

Ska fotboll kanske ska bli en egen kategori eller vad tycker ni?

Tror att vi hörs efter träningen! <3

Hemma från..

Hemma från matchen och är inte nöjd!men efter matchen svängde vi in på donken:) och sen duschade jag åhh skönt att bli ren, men jag ska träna ikväll också men jag ska se om jag ska hitta på något nu, men vi hörs senare gud vad jag säger att vi ska höras senare, men just nu vill jag bara ut och träffa folket!!!!

orginalet tror jag


från idol
vilken är bäst?

Match

Nu ska jag dra till matchen! <3

God natt

Men du ska jag dra och ta och checka in på http://wahhlgren.blogg.sehttp://sblanck.blogg.se medans jag sover i min sköna säng!
Godnatt<3


Ganska tråkigt inlägg helt enkelt!

Ikväll har det också hänt massa saker men jag orkar faktist inte förklara allt, jag ska nämnligen sova tidigt idag me ska upp ännu tidigare idag och spela match mot kallhäll, och från matchen idag, Just,... inga komentarer det är det ända jag kan säga! 
jag kanske är väldig tråkig men jag orkar och kan inte lägga upp några bilder idag heller,!  
Men jag tror antagligen att vi hörs efter matchen imorrn!
pöss!<3

brottom brottom!

har brottom men jag berättar oom dagen när jag kommer hem ska ner och träffa, fanny sofia cissi och kanske några andra;) ha en trevlig lördagkväll!! men måste skynda sofia e redan där
puss<3

Trött!

Jag är super trött, och jag måste snart byta om till fotbollskläder.
Jag sitter vid datan och mamma kommer in till mej och säger att jag har satt in studsmattan jätte fel och att så kan det inte vara, jag går ut och det är några pinnar som ligger där hon inte vill och att vi inte har satt i det svarta i en påse! men det behövs inte enligt mej !
Men måste dra nu ch 40 minuter ska jag vara nere vid Breddenskolan på samling!
Ganska brottom! snark snark!
<3


Paow.se

jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!

Fredagen den 25 September 2009 kl 23.43

Nu har jag varit hemma ett tag och jag ska gå och lägga mej snart! imorgon har jag match mot AIK borta match    -.-, jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut bilde och att det inte har blivit av men jag har inte haft den tiden men ja hoppas att dom kommer upp på bloggen i helgen iallafall,

Juste, som jag sa så har jag varit hemma ett tag, var ute me fanny, emil och davve jag säger bara fy fan vad läskigt! vi träffas och vi ska ner till bippen en fotbollsplan för som som inte vet vad det är! och vi ska försöka tända ljuset på planen och vi visste att man kunde göra det på något sätt så att vi går runt och kollar på alla el- skåp vid det andra är det en stor spindel och jag är asa rädd för spindlar sen så står det på en lappa att vi ska gå utanför för att vrida på en sak då ser jag nåt som rör sig i gräset och det är typ en groda(HATAR INSEKTER)
sen lite senare så sitter jag på en parkering och snackar och det kommer en bil i full fart mot mej och jag trodde att jag skulle DÖ! och vi snackar om allt tills det var dags att gå hem och jag var lite overspidad och ramlar med cykeln det gjorde inte ont jag bara skrattade mitt på en bilväg, men det var inga bilar som tur var. vi cyklar lite längre fram och det kommer någonting i lufter framför oss och går sönder på assfallten det var nåt poslin. så vi cyklar i fullfart förbi så att vi inte skulle få något på oss och det kommer en annan cykel bara ut från ingenstans och srämmer livet av mej!!åkte hem och nu sitter jag här och skriver om detta lite kortfattat men det blev ganska långt och man jag ju säga att, jag är rädd för djur, jag och bilvägar hör inte ihop och jag var faktiskt lite skrajj!
allting hände på typ två timmar! lite jobbigt för hjärtat tror jag

Fin bild på MEJ då! men jag bjuder på den!

men som jag sa uppe i inlägget så ska jag SOVA så att jag är pigg till matchen imorgon, även fast det tar emot att gå och lägga sig nu vid den här tiden på en freeda kväll,
men glöm inte att hejja på oss om jag inte hinner skriva något mera innan matchen imorgon! AIK-BSK resultat:? vad tror ni?
föresten jag shoppade lite idag me , jag lovar att bilder kommer men jag hinner inte som jag redan har sagt!      men nu så allvarligt måste jag sova GODNATT! LOVE<3


Träning inställd b...

Bara för att jag var taggad på att träna så är den inställd, fråga mej inte varför men! så nu ska jag kolla vad som ska hända och kanske planera något för ikväll, men jag har inte tid att sitta inne och slösa på livet när man kan njuta och ha kul av det så jag ska nog gå ut i solen som just gick i moln!

Fredag,

Nu är jag hemma och ska snart på träning så jag ska dra snart. men skoldagen har väl varit som alla andra skoldagar man bara längtar på att få kommer hem men jag tror att det är ganska tråkit att läsa om min skoldag har varit varje dag så jag ska inte skriva så mycket om det.

Yhee det är fredag och jag älskar helgen!! lixom massa fördelar med helg!

 

typ såhär ser jag ut när jag ska träna ;)
och jag måste dra nu så jag inte kommer försent!
<3


Vaken!

Vaken?  det är iallafall jag! men jag måste skynda mej om jag ska hinna fixa mej och gå till bussen.!
<3<3

Shopping

inte så många inlägg idag, jag har varit på stinsen och kollat lite, köpte en ny bh och trosor till och sen så ett par sol glasögon lite onöding kanske men jag kännde att jag var tvungen, och så en skinnjacka men den ska jag lämna tillbaka och köpa något annat istället! jag har inget speciellt att göra så att jag kollar på lyxfällan. och jag sitter vid mammas data och hon vill ha den och jag låter henne, så jag måste dra och jag ska förtsätta kolla <3 och nu ringer det också!


föresten bilder kommer! orkar inte nu,
<33


RITA

nu sitter jag på data lektionen och jag ska rita något vet inte varför men det är vad man måste göra! ni kan få se det jag ritade lite senare,
men nu ska jag fortsätta rita
<3

Ska kanske till skolan imorgon!

Now i back! Men jag ska inte göra ett långt inlägg för jag ska sova! ska troligtvis till skolan imorgon. och jag har ett tal  kvar i matten tror jag så det är fixat kan man säga, men nu ska jag kolla på sporten fixa i ordning mig och somna till TV som vanligt xD. asså man kanske tror att jag gillar skolan men det gör jag absolut inte men att vara sjuk är inte heller kul men jag kommer att tröttna så fort ja kommer till  skolan och har träffat alla. <3
Godnatt<3 Zzzz!

Hejja Sverige!

Hoppas att Sverige ser såhär glada ut när matchen är slut, men nu ska jag kolla på matchen så jag hinner inte blogga mera just nu, kommer nog ett inlägg i pausen, tror ja om jag inte ska käka då
Puss<3

Bli medlem!

Är ni medlem på gratismode? om ni inte är så tycker jag att ni kan bli det det är bara att trycka på länken http://www.gratismode.se/?c=14783 och skriv in er eller vad man säger. som jag sa det är bara att trycka på länken.
men nu tror jag att ja ska kolla på gossipgirl som vanligt men vi hörs
<3

Om man inte har någon rubrik kan man skriva såhär!

Jag kanske tjatar om att jag har tråkigt hela tiden men jag är ju sjuk och jag har inte varit ute på två dagar. jag som brukar vara ute hela tiden!! och när man inte gör något så är det ganska svårt att hitta på något nytt att skriva om och att skriva långt för att det står typ samma sak hela tiden.
men jag känner mig väldigt varm och jag ska gå och kolla om jag har feber, fast jag tror inte det men man måste ju kolla i alla fal.

lite fler bilder från i lördags!
<3

Allt bara raderades!!

Allting jag skrev raderades och jag hade skrivit( eller hur man säger det)  ganska långt och allting bara försvann. men det är väl bara att börja om på nytt, jag sitter och kollar på how I meet your mother men just nu är det reklam, jag har en del saker som jag ska göra idag te x

Bli klar med matten och plugga engelska, so och no
Kolla på Sverige-belgien damer i fotboll kl:17.55 
Försöka bli frisk, äta vitaminer m.m 
eller programmet tog nyss slut så jag ska kolla var det är på dom andra kanalerna!
Puss<3

Fortfarande Sjuk!

Vaken efter en skön natt men jag är fortfarande sjuk TRÅKIGT. igår ville jag hyra filmer tills idag men mamma orkade inte det så jag sitter idag också och har ingenting att göra.
jag surfar runt lite och jag kollar på MTV breakfastclub inte speciellt kul men sånt får man leva med
Bilder från i lördags;
Alltid fina miner nja kanske inte så jätte men i bilden så är Frida, Madde
Julia, Fanny, Jossan, Jag och Fanny <3

Fanny, Fanny jag, Frida och Jossan <3

orkar inte lägga in alla bilder tog typ 100 ;)

Nattinatti,

nu ligger jag och kollar på fotboll och har precis slutat med matten och ska nog gå och lägga mig, jag är trött och fortfarande sjuk så jag behöver sova.
God natt bloggen! I know you love me <3

Fixar designen!

Som ni märker så försöker jag fixa min design men jag är inte klar ska fortsätta senare, jag tror att mamma kommer hem snart och då ska vi käka tror jag och sen senare ska jag också kolla på Barcelona-Santander kl:21,55 tror jag att det var, men tills vidare så ska jag nog göra lite matte som måste vara klar snart, jobbigt men något som måste göras!
Och så får vi se om jag går till skolan imorgon
pöss<3

Läxor

Läxor, läxor och läxor!
Nu ska jag gå och göra mina läxor! <3

Frida,

Uggs; uggs är supersöknt nu när det börjar bli kallt och det passar till det mesta!

Storahallsdukar; nu när det är hösts så är det jätte skönt att vira om sig en stor fet hallsduk och det är super fint ;)

Lindex; det kanske bara är jag men lindex har kommit med mycket finare klädkollektioner, har hittat mycket fint där!

skolmaten; nu är jag hemma och är jag hemma och är sjuk och jag längtar inte tillbaka till skolamaten det är någonting jag skulle klara mej utan absolut,


Ny kategori

Frida hissar och dissar!!

Blondin eller brunett?!

Försöker bestämma mig om jag ska vara blondin eller brunett egentligen är jag typ något emellan men ja tonade håret mörk så mörk ut växt kommer och det är inte fint när jag är blondare. och jag försöker hitta någon ny frisyr som jag kan ha. sånt har man tid med när man är sjuk.
som ni har märkt är att jag inte lägger ut några bilder men det är för alla bilderna har försvunnit!
Men jag tror att jag ska ta något att  äta nu, börjar bli hungrig ;)
puss<3

Va, redan mörkt ute och inge bra på tv hur ska de gå?!

är det bara jag som tycker att det inte är något bra på tv ikväll och jag är sjuk hur ska det gå till mamma är inte hemma och det är ingenting bra på tv och jag har ingen film som jag vill kolla på speciellt.
och det blir bara mörkare och mörkare för varje dag lite tråkigt men ändå skönt fast jag längtar till sommaren men julen är inte fel, gillar inte slasken bara!
det är tider de ;)
<3

.

Snart börjar the hills igen.

Yes, yes, yes!

Yes, Äntligen har ni saknat mej, klart ni har!
Jag har inte kunnat logga in så jag har inte kunnat skrivit något men nu verkar det funka, Jippie!
Men det tråkiga är att jag är sjuk igen!! det är inte sant jag är sjuk ännu en gång till, men nu sitter jag och lyssnar på mika och john mayer samtidigt som jag har på tv och försöker göra lite läxor. föresen så borde ni lyssna påden här låten! 


Plus han andra bra låtar som te x free fallin, comfortable och stop this train och hans andra låtar,
Nu ska jag nog fortsätta med lite matte och gossip girl börjar snart men vi hörs senare!;) <3

Föråt,.

för dålig uppgratering, jag har helt enklélt inte hunnit me men jag tror inte  att jag kommer hinna mej så mycket att skriva idag heller ska i väg till kusinernan. min kusin fyller 15år!GRATTIs grattis. och om ni undrar om det är lite fel stavnigar så har jag stukat tummen): men det är ingenting jag kan göra åt det men jag måste gå för farmor och farfar kommmer och hämtar mej snart så måste göra mej iordning. ha en trevlig dag!
<3

måstye sova :(

ska börja göra mej i orning och ska gå och lägga mej snart. pappa kommer nu och säger till mej att jag ska stänga av datan
ciao! <3

MASSA LÄXOR

Nu sitter jag och tråkar med MASSA läxor klar med en och det är bara att börja med nästa.Har precis bakat till imorgon! eller kakan står i ungnen. men snart ska jag har kul, eller iallafall roligare än vad jag har nu ska skriva om william shakespeare,.. men sen så ikväll så tror jag att jag ska spela match men jag har ont i knät så vi får se hur det går.
idag SVERIGE-MALTA vem vinner och vem förlorar?!
HEJA SVERIGE SÄGER JAG BARA men jag tror inte att jag kommer kunna se matchen om jag ska sprela själv för att jag har alltid match när sverige spelar men sånt är livet,
Vet ni vad jag kom på när jag skev sånt är livet? så mycket falskhet vad det här en man förlorar vinner en annan,...
Men nu förtsättning med läxa! :(

ÄR..

jätte hungri och slutar om 20 minuter men jag mpste förtsätta skriva på min novell om sommeren och sen ska jag
käka, hörs senare
Kram <3

inte mycket jag skrev!

Ska dra nu! 

   
Bild från i sommras=)

Kram<3

Svenska -.-

Åhh säger jag bara. sitter oh försöker komma på någotning att skriva om om sommaren 1974 TÄNK TÄNK TÄNK!! men det är inte så lätt för att david nickita och alex stör mej!! dom e som dom e men jag slutar om 5 minuter så måste stänga ner och föresten skolan och svenska hör inte ihop med mej
Kram <3 david e bäst / davve

Fjuttboll. <3

Tänkte bara säga att jag ska på träning nu =) hörs ikväll, jag tror att bilder från dagen kommer! 
mycke fotboll idag match på morgonen sen var jag och spelade lite me frida och sofia softade mest och nu ska jag på träning men som jag sa för två rader sen så hörs vi ikväll och billder kommer tror ja  
pösspöss<33


<3

Just nu,.. har ingenting att göra och jag e nyduschad och har ätit och försökert få ihop några om dom vill spela fotboll typ ( men lyckas inte så bra:( )

och jag ville bara säga att det inte gick bra i mot  matchen! FÖRLORA:(. men det kommer nya matcher som nästa helg sollentuna united. jag kan bara säga håll tummanrna!

ska fortsätta att kontakta några somn vill spela fotboll.
Puss<3


Åhh vad jag längtar tillbaka till sommaren och mallis!!
sommarkännslor när man ser bilden!


GOtt !

      
åhh vad gott


maten harom dagen!
men jag har match imorrn så måste SOva nu
kRAM<3

Shopping

  


     

       





Två par skor en tröja och ett par tigths allting e finare i IRL!

Här kommer lite bilder!

  
jOssan;) <<3




DAVVE OCH ALEX :P

...

Ehh, skulle bara säga att jag ska käka nuoch sen så ska jag ut;)
Pöss<3

YES!

Så klart vi vann! JIppuie! 
är jätte trött i kroppen och behöver vila tror jag så att det kommer nog inte bli en sån lång kväll!
Jag ska bara fixa mej lite innan jag sover
men juste ska jag ligga på spik matta? eller inte?`

Hmm,. jag tror att jag kommer ligga på spikmattan för att man blir avslappnad och jag somnar på den så ciao kommer inga fler inlägg idag!

juste jag har bilderna men jag e så slut så dom får komma upp imorgon!
puss och kram svennebanan<3


Ja nu var det en..

dålig uppgrdering jag vet, men asså jag hinner inte skiriva så mycket för jag ska nog fixa ihop något att äta ska kolla vad och sen ska jag spela match mot hammarby hoppas vi vinner! lägger upp bilder senare !
<3


Vilken rubrik jag fick till!

Hemma efter träningen, kollar på något konstigt program på 5:an. efter en ganska lång dag så känns det skönt att vara ny duschad, efter ha gått en lång dag i skolan. men nu ska jag hämta min hamster och gosalite =)
och yes imorgon har jag sovmorgon yesyesyes  börjar tio över tio.
nästa nu till hamstern seya
Kram<3

Sitter och kollar på...

Film. det går en film på 6:an som jag just nu sitter och kollar på! men exakt nu så e det reklam (hatar reklam) men jag ska nog gå upp på rummet snart och sova så man e pigg imorgon men jag måste ta reda på när jag börja imorgon så det är vell det första jag ska göra. men nu har filmen börjat så jag ska dra!
Kram<3


Jag är...

Hemma! men jag har inte tuid att blogga just nu men jag kommer med ett inlägg ikväll!
Kram<3


RSS 2.0