Glad Frida idag!

tjenare. och idag är jag en GLAD Frida. har slutat för typ en timme sen och jag kanske ska till kista eller stan eller ngn stans med Jossan . vi får se men jag ska ringa mamma nu och fråga en sak och sen dra tror jag.<3

Jossan och Fanny!

Onsdag.

ohh, äntligen det har varit lite problem så jag har inte kunnat skriva. asså inget personligt har bara inte kunna loggat in. men just nu i denna sekund så händer det absolut ingenting roligt.  men vi får se om jag hittar på något snart ska kolla med amber hade jag tänkt men jag vet inte om hon skulle på bio.

förrvirrande! jag tror att det är torsdag idag. och jag ha trott att jag ska på träning och hela skiten men torsdagen kommer imorrn, juste aboute tomorrow jag har halv dag igeen! det äger. först så får jag sovmorgon men bara typ 40 minuter och då sska vi gå till kyrkan och lyssna på något jag vet inte vad, sen tillbaks till skolan spela lite fotboll (fotbolls träning) sen så får vi åka hem. 

onsdag kväll sen torsdag fredsag i skolan sen leeeeddig och i helgen är det CUP! i väsby hallen. inomhusfotboll! och det är lite rörigt men jaja, idag är det den 25 november och den 24 december JULAFTON och vi är lediga lite innan fattar ni snart JUL och ledighet från Skolan, men jag vet inte om jag vill se mina julbetyg!
but now ska jag inte sitta inne och uggla hela dagen/kvällen, men lever ju bara livet en gång! so live life now otherwise it's not worth living. <3



Måndag

Måndag i dag då! men det var en helt okej dag. sitter som vanligt vid datan och tv:en och slappar!! idag är det träning. samling kl 18.20 nere på bippen och jag tror att fanny har kommit tillbaka till sverige! :D wihu! men jag vill inte se om hon är brun! (AAAVVIIISSS). ska nog börja sätta på nudlarna som jag ska käka innan tränignen men vi synes eller hörs senare!

juste det är ca 4 veckor tills vi har lov! och sen under dom har vi lite halvdagar julpyssel typ m.m! sååå yeessss! saknas bara snön!


3-4 okej jag kan inte vara för stolt...

för så bra spelade vi inte. okej ni kanske förstår att jag har spelat match och spelade matchen iallafall och vi vann med 3-4 mot sollentuna united och det känns extra skönt eftersom att jag mötte mimmi i klassen:D men nu ska jag in i duschen och tvätta håret ordentligt! mitt hår bilr inte så jä*la bra när jag spelar match och det regnar ute ni vet stort och krulligt, 

Ett mål i nätet för min del:D:D

närsta duschen
kanske hörs senare! <3

(RÖRIGT)

14.30 går bussen från Nordanvägen till Rotebro

om 26 minuter ska jag dra upp till bussen med bror min . och sedan ta tåget in till stan.
men jag ska sätta på mej det sista smyckena och sätta färg på läpparna, så jag måste dra!!



bilden är från i fredags eller torsdags!


Oj..

Oj vad det ser konstigt ut när jag ska skriva ett inlägg det måste vara något fel! men i alla fall så har jag kommit hem efter ännu en gång från bollstanässkolan och varit ledare för små barn. SKIIIIT SÖÖÖTA. men jag ska snart ta mig någonting att käka och sedan kanske jag hinner upp och kolla lite på när laget tränar och in till stan. kolla på mamma när hon har konsert typ! Och som vissa vet så kommer jag att missa matchen....? och det suger ju ....! men det kommer fler matcher.


"Crasy pictures"


För några dagar sedan!  jag kollade bara på amber och då blev denna bild till! :D

--


 Ska upp kl 8 imorrn! <3

Dresscode


Väntar på bilen.


Facelook


Facelook igen


Dresscode,

-


snart till hovet

jag vet att en a dagen har jag bra upgradering och andraskriver jag inenting. men juste nu försöker jag att laga lite mat vilket som går ganska bra faktiskt. eller asså jag sitter och väntar på att det ska bli klart i ungnen det var nämligen färdigjorda potatisbullar ;)

Juste igår spelade jag match och vi VANN med 8-3
och snart ska jag iväg och se Djurgåden-Färjestad jag tror att det var färjestad. i hovet hokey dåda det ska bli asssa kul ska dit med sabina!! :) men nu är maten klar och vi hörs troligtvis efter matchen! :D:D
Kramar!

Jag är jätte dålig på Rubriker!!

 

Sitter och kollar på one tree hill som vanligt och senare har jag match mot Boo :D


durchen nästa

Hemma från träningen och ska gå rakt in i durchen!

Stress?

Hemma från utvecklingssamtalet och har precis slängt i mej lite mat och ska vidare på träning!
det är lite stressit kan man ju säga även fast jag var hemma typ halv 12 idag från skolan..
måste kila ;)

.

hinner inte skriva mera än det här! för då missar jag bussen så nu drar jag!
Pussar!


Dresscode och facelook!

   


     
mina ögon ser lite trötta ut! på båda bilderna :( men jag är ju trött så varför inte! :S?


a black day today.

Shopping

kl 15 tar jag bussen till rotebro och möter upp mamma vid bilden och vi åker till skolan. och möter pappa och har utvecklingssamtal! jag hoppas att det går bra!

   
SKORNA!

det var dom här skorna pappa köpte till mej för typ en vecka sedan! dom är asa varma!

YES!

yeeess halv dag idag me!!! men sen så har jag utvecklingssamtal typ halv 4 och efter det träning! men nu ska jag fortsätta med de jag håller på med!

Tjenare!

Hemma hos amber och pappa kommer snart men jag ska ner till Amber som sitter och käkar tror jag innan jag ska hem och sen direkt iväg och sälja ica saker i Runby till laget så att vi kan åka till Barcelona med laget i sommar tror jag. men jag ska rulla ner för trappan nu eller inte rulla men you got it!

KRAMAMR!

Gick till 11 idag :D

Slutade 11 idag:) men jag har bara tagit det lilla lungan eller jag och davve sprang till tåget och vi han precis men tåget var tvungen att stanna för att det var nåt fel:S och då var vi ju också tvungna att springa till bussen! som vi då också precis hann med!! men jag har varit hemma ganska länge ändå! och sitter just nu och väntar på att amber ska komma! hon slutar kl 2 och ska gå direkt till mig :) och då ska vi hitta på någonting, men vi får se vad!
men har har ni en bild på henne iallafall!

Fast hon har färgat håret!

Dresscode!

Det var ett tag sedan det kom en dresscode så jag tycker att det passar bra med en nu!


För några dagar sedan! men ändå

Hejhej!

Hejhej! träning om två timmar och det ska bli asa skönt att träna och göra av med lite fett! skojja men det ska bli skönt och kallt. jagönskar att jag var där fanny richer är nu kommer inte ihåg var det heter någort på K tror jag men det är varmt iallfall!

God natt

Det känns som att jag börjar med mina inlägg med god natt eller god morgon. Och jag skriver mycke onödiga och, men, i alla fall! Nu ska jag gå och lägga mej för jag ska upp om 7 timmar och 8 minuter typ. Och jag behöver min skönhets sömn. Puss puss <3

är ganska seg och trött

sitter som vanligt och gör det jag hatar LÄXOR!!

gick upp imorse kl .08.00 för att jag skulle vara ledare för 4-5 årinar i fotboll litesenare när jag kom hem så sov jag ett tag och mamma ringde och vi åkte ner till centrum och skulle kolla lite och jag trodde att det nya mäsket för HM skulle finnas men NEJ så såklart att det inte fanns, så vi åkte till stinsen, men det hjälpte inte för det fanns inte där heller men mamma orkade inte åka till kista så vi stannade kvar och kollade runt lite och hittade massa saker men jag köpte ingenting. FÖRSÖKER SPARA!! sen så käkade vi lite och kollade lite till och jag skulle hitta ett par jeans, men jag lyckas inte, mina ben vill inte vara i ett paj jenas verkar det som,. men jag ska förtsätta leta en annan dag.
juste jag har glömmt att säga att pappa köpte ett par nya skor till mig från vagabond för 1200:- vi får se om det kommer en bild senare.

imorgon börjar skolan och det är något som jag inte heller gillar men vad gör man inte!! längatar till fredag efter middag när det äntligen blir helg igen.
men jag måste förtsätta med läxorna som ska vara klara imorrn för att jag har en del kvar att göra i NO så ska fortsätta att rita, skriva och hitta information, om alltmöjligt i kroppen.




Puss och kram!

Nu ska jag dra....

nu ska jag dra upp och fixa till mej lite och ta ur min fina rosett i håret och sen lite senare så är det dags för utgång tror jag. :)

Jag och amber hos amber

en rosett och här ser ni ganska tydligt min hårfärg asså :)
bilderna är från igår!
men nu tycker jag att fanny, jossan och några som är på bio kan komma hem och hoppas att dom vill göra ngt!!
KRAMAR!

Lyssna på låten!


Det är så jäv*a bra!!
<3

idol..

Sitter hos amber och kollar på idol medans amber sitter med hörlurar på och lyssnar på musik, och sitter vid datan bredvid mej typ.men jag ska fortsätta kolla nu.!!! :D hörs
KRAMAR!


Till Amber...

Åkej ligger i sägen och skriver via mobilen. Och tv:n är på, på 5an med vänner Men det jag ville säga var bara att om Amber ser detta. så smsa vilken tid du slutar imorrn. Och så kan vi ju snacka senare imorrn. Och så ville jag komma med ett god natt.. Så god natt;) pussar<3

One..

one tree hill är slut för veckan nu då! asså jag kan bara inte säga hur mycket jag älskar det det är alltid bra även fast man har sett avsnittet flera gånger!!!!
men jag ska fortsätta med läxor no läxa som är ganska lång så det tar ett tag pluss att vi har haft fett me myket läxor och sen så ska jag checka fejjan(facebook) :p

haha jag och min syrra för några år sedani spanien! snygg keps va? egentillverkad typ:):)

Godmorgon

God morgon!

-.-

LÄXXXXOR!!!!!!!!

eohoo...

eohoo, jag lever!!

det var bara det jag ville säga!
KRAMAR!

idag ska jag...!

käka, byta om och sen på Träning kommer hem och ska kolla på fotbollsgalan kl:20.00 på 4ran sen hitta på något kuligt hemma och sedan till sängs!

Hemma från...

Hemma från skolan eller jag har varit hemma ett tag.
idag i skolan fick vi sluta tidigare! yess vi hade ingen idrott så vi hade svenska istället på den tiden och så slapp vi svenska som skulle varit efter idrotten om ni fattar!
och nu ska vi se här det är alldrig kul på måndagar för att då vet man att det är jätte läng tills man har helg men måndagen är ganska skön ändå. sen så var det inte så kul eftersom att jag hade brytit en nagel så gick hela av idag eller man kan säga att jag drog bort den så det gjorde asa ont för det var inte bara det vita på nageln utan det andra också kanske inte så viktigt för er att veta! men det hände. Äntligen bilder                                                    
min nya hårfärg


vad tycker ni??
<33

God natt då!!

JAHA måndag imorgon då! upp tidigt till skolan och hela 5 dagar tills nästa helg!
men jag ska börja fixa iordning mej ta någonting att äta och sen så slänga sig i sängen och sätta på TV:n


Djurgården in my heart<3

Djurgåren!!!

Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!Djurgåren!!!
Kvar i allsvenskan 2-0 till asyriska på deras hemma plan och 3-0 till djurgården på djurgådens
hemma plan och man kan förtsätta spela i alsvenskan i alla fall ett år till!!

Djurgåren<3

HÅRET ÄR BRUUUNntT"

HÅRET ÄR BRRRUUUUUNNTTTT!!! typ.Hemma efter fotbollskolan och jag ska durcha men jag kan inte slutat titta. sen ska jag nog hitta på någonting . får se vad det blir.
men pusspuss! <3

4-4

nu är jag hemma från matchen och är ny duchad och på klädd men jag ska då inte ta det lingt för de ska iväg till frissan och kolla om jag ska fägra håret och jag tror att det kommer bli av,
och det ska bli mörkt!!!!
men mamma kommer vilken sekund som helst så jag måste gåå!!
juste i matchen blev de 4-4 mot stockan  :/
PUSSAR!

...

Förlåt. Eller kan man börja så? Aja och typ nu! På måste jag byta om till match. Uppe skita tidigt på en lördagmorgon och vi har samling om 20 minuter nere på bippen! Så jag hinner inte riktigt skriva mera efter som att jag sitter vid frukost bordet just nu! Men vi hörs och jag hoppas att vi vinner och jag kommer att berätta mera om gårdagen när jag har kommit hem eller lite senare i alla fall.:o <3

Ska snart dra upp..

Ska snart dra upp på rummet och fortsätta fixa och jag vet att det har taget ganska lång stund för ett sånt litet rum men pappa har fixat lite saker så jag kan börja sätta fram mina saker så det ska jag fixa efter det här inlägget! och juste ni får inte glömma att gratta josefin bladh imorgon som fyller 14år!!!

så vi hörs imorrn då?! antagligen!
PUuss

Hejsan bloggen!

Hej alla datanördar!!" okej jag ska inte säga något eftersom att jag sitter här och nördar som vanligt farmför datan och idag har jag varit i skolan och kanska ska iväg på träningen idag! vi får se,
USCHUSCH!! jag värkligen hatar vädert som vi har nu snö och regn vad är det lixom!!
om ca 2 timmar börjar träningen så jag har god tid på mej eller jag tror att det räcker iaf! för om jag ska sitta vid datan, byta om, äta och kanske fixa något i rummet så blir det ganska mycket!
and have a najz day!!!
<3

Då var man sjuk igen då!

För ovanlighetens skull så är jag sjuk så idag blir det inga inlägg för min del!

desperata hemmafruarna

Det blev inte så många rader idag inte :/ men jag måste skynda mej till desperata hemmafruarna nu det har börjat! för det är idag va?

?

Jadu jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det får bli såhär, ....?

21:12

Nu så! hemma från träningen och och är nyduchad och jag ska nog ta någonting att äta snart ska bara skriva klart! och sen då efter det så ska jag fortsätta i garderoben! det måste ju se bra ut och vara lätt att hitta. men är snart klar! men jag tror att jag ska sätta på twiligt (stavning?) som jag inte har sett ännu :O. typ alla har sett  den men så ligger det till just nu. jag tror att jag kollar på filmen inna jag fixar garderoben men ska ta någonting att käka nu!!! är hungrig!! men ha en bra kväll.


cissi ville vara med på bild så här får ni en bild på henne!
and live life well, otherwise it's not worth living.
<3

sådärja.

så gjort de men pappa kommer och hämtar mej typ nu så jag måsta plocka ihop det sista och sen äta innan träningen,

men juste one tree hill på 5an gamla avsnitt men det är sååååå bra!!!!!
<3


..

Ska bara kolla när träningen börjar!


Hejhej

Hejhej eller godmorgon eller juste det är ju inte lova längre :/ så jag tror att alla redan sitter i skolan och nördar i bökera och det suger ju! men iallafall så kommer jag bara skriva några rader för jag är ganska trött och har absolut ingenting att skriva om!
men ett längre inlägg kommer för hoppningsvis att komma efter skolan! men jag ska nu in på lektion^^
och planerera någon elevaktiva utvecklingsamtal
har inte publiserat inlägget så jag hinner skriva att jag har börjat med att välja ut lite bilder till garderoben.
okejokej så kort blev det inte men jag nu har jag Lunch! pommes frites(stavning) och något mera mej ha en bra daaaag!!


Hemma från mötet!

Hejsan bloggen! kom hem från mötet för ett tag sedan och det är ganska skönt! jag ska vara nera varje söndag kl 09.00 alltså ganska tidigt men jag ska försöka att komma upp så att jag värkligen inte kommer försent!

jo juste imorgon ska jag till pappa ska både bli kul men jobbigt när jag måste fixa med allting!
men jag tror att jag kommer att överleva de med, men skolan vet jag inte!:/ så idag kommer jag att gå och lägga mej ganska tidigt så att man värkligen kommer iväg, men nu medans jag hör mamma när hon sjunger nere i vardagsrummet så ska jag förstsätta nörda mig framför datan!

Puss!

Idag...

idag har jag vaknat åkt till ikea och sen packat upp lite som var till mitt rum och snart ska jag iväg till ett möte! men innan det så ska jag välja ut lite bilder till min garderob som ni ska få se när den är kvar men det kan ta ett tag innan den är klart. så jag måste börja med de nu.


Puss! <3

8F


OKej? kvällens/nattens sissta inlägg och då tänkte jag bjuda på ett klassfotto på min klass!
God natt, Puss¨<3

längtar efter sooomarreen!!

Sitter eller rättare sagt ligger i min säng och bara längatar efter värmen! så jag kollade igenom lite bilder och var bara tvungen att lägga upp bilderna alla fall när jag kollar på bilderna så får jag en sommarkänsla men det är kanske för att det är jag på bildern,
fotograf: min syrra!
Hon tog massa andra fina bilder vi var ute på landet och så gick vi en sväng iväg och tog med kamrorna och bara fotograferade sen väntade vi ett tag precis innan solen gick ned tog vi dom här bilderrna, men jag börjar bli lite trött så jag oskar inte lägga upp eller leta efter dom finaste bilderna!
Jag känner att jag behöver gå ut och ta lite höst bilder innan varända löv på träden har ramlat av!







Fråga: Men vad gillar ni mest sommaren, hösen, vintern eller våren?

RSS 2.0